Commissies

Commissies

Om SkunK draaiende te kunnen houden en om allerlei leuke activiteiten te kunnen organiseren (naast het korfballen) zijn er een paar commissies. Deze commissies worden ingevuld door onze eigen, enthousiaste leden. Hieronder lees je wat elke commissie inhoudt. Heb je interesse in het versterken van één van deze commissies? Neem dan even contact op met de secretaris om te kijken wat er nog mogelijk is voor dit of het volgende jaar.

Activiteitencommissie (AcCie) activiteitencommissieskunk[at]gmail.com
Naast het sporten is het natuurlijk heel belangrijk om ook gezellige activiteiten te doen! De AcCie organiseert daarom maandelijks minstens één activiteit, waaronder SkunK’s Got Talent, een Diner Rouler-avond en een Kroegentocht!
AcCie 2018-2019: Lucas Fuderer, Gaby Janssen, Timo Meulmeester, Lindi van der Steen, Kim van de Ven, Maaike Vermeulen

Weekendcommissie (WeekendCie) skunkwc[at]gmail.com
Elk jaar organiseert deze commissie eind juni het legendarische SkunK-weekend! Volledig met thema en outfits, is het weekend elk jaar ergens anders in Nederland, waar drie dagen gestreden wordt voor de felbegeerde Roze SkunK-Weekendbeker!
WeekendCie 2018-2019: Redmer Bouma, Eva Goessens, Judith de Haas, Petra Leferink, Matthijs Paul

Toernooicommissie (ToCo) toernooicoordinator.skunk[at]gmail.com
De ToCo zorgt ervoor dat wij naar alle toernooien in Nederland kunnen gaan. Van Maastricht tot aan Groningen, de ToCo zorgt ervoor dat wij, volledig in outfit, aanwezig zijn op al deze toernooien.
ToCo 2018-2019: Chantal Rieswijk, Roos van Holland, Ali Tamriuat, Thijs van Middelkoop

Walmcommissie (WalmCie) walmredactie[at]gmail.com
De WalmCie zorgt voor het maandelijkse clubblad, waarin het reilen en zeilen van de vereniging ingezet wordt. Daarnaast staan er altijd leuke rubrieken in, maar heb jij zelf een goed idee? Laat dit dan weten aan de commissie!
WalmCie 2018-2019: Redmer Bouma, Lucas Fuderer, Gaby Janssen, Ruben Scheffer, Aniek Roelofs

Keizerscupcommissie (KeizersCie) keizerscup[at]gmail.com
Het jaarlijkse studentenkorfbaltoernooi in Nijmegen, de Keizerscup, is altijd één van de eerste toernooien van het jaar. De KeizersCie houdt zich bezig met de organisatie van dit mooie feest en toernooi.
KeizersCie 2018-2019: Niels Engelman, Eva van Kessel, Hidde Kingma, Timo Meulmeester, Chantal Rieswijk, Maaike Vermeulen

Promotiecommissie (PromoCie) promocieskunk[at]gmail.com
De PromoCie is er om de commissaris PR te ondersteunen en zelf promotie-acties op te zetten. De commissie maakt bijvoorbeeld de ontwerpen voor flyers, posters en ze helpt met het organiseren van de Open Dagen en de sportdagen tijdens de introductie, organiseren ze stickerwedstrijden en zoeken naar andere manieren om de naamsbekendheid van de vereniging te vergroten.
PromoCie 2018-2019: Roos van Holland, Bente Janssen, Noa van der Zee, Anouk Ruitenberg

Technische Commissie (TC) technischecommissie.skunk[at]gmail.com
De Technische Commissie is verantwoordelijk voor de invulling van de SkunK-teams, de selectie en andere wedstrijdzaken gedurende het jaar. De TC bestaat uit de wedstrijdsecretaris als voorzitter, de trainer, de aanvoerder van ieder SkunK-team en een trainingslid.
TC 2018-2019: Harmke Duindam, Timo Meulmeester, Redmer Bouma, Angela Paters, Jasmijn Hebbink, Mark Moolhuijzen

GNSK/NSKK-commissie (GNSK/NSKK-Cie)
Deze commissie zorgt ervoor dat SkunK naar het Groot Nederlands Studentenkampioenschap (GNSK) en het Nederlands Studentenkorfbalkampioenschap (NSKK) kan, om zo voor de prestigieuze titels te strijden! Dit jaar doet Esther Duindam deze eervolle taak.

Adviescommissie (AdviesCie) en Kascontrolecommissie (KasCo)
Deze commissies zijn er om het bestuur te ondersteunen, dus als lid zal je weinig te maken hebben met deze commissies. De AdviesCie leest de notulen van alle vergaderingen van het bestuur, geeft hier commentaar op en vult het bestuur aan waar nodig. De KasCo controleert de boekhouding van de vereniging en de financiële handelingen van de penningmeester.
AdviesCie 2018-2019: Petra Leferink, Birgit Verkaik
KasCo 2018-2019: Lisanne van Diepen, Camille van Speybroeck, Maaike Vermeulen