Commissies

Commissies

Om SkunK draaiende te kunnen houden en om allerlei leuke activiteiten te kunnen organiseren (naast het korfballen) zijn er een paar commissies. Deze commissies worden ingevuld door onze eigen, enthousiaste leden. Hieronder lees je wat elke commissie inhoudt. Heb je interesse in het versterken van één van deze commissies? Neem dan even contact op met de secretaris om te kijken wat er nog mogelijk is voor dit of het volgende jaar.

Activiteitencommissie (AcCie) activiteitencommissieskunk[at]gmail.com
Naast het sporten is het natuurlijk heel belangrijk om ook gezellige activiteiten te doen! De AcCie organiseert daarom maandelijks minstens één activiteit, waaronder SkunK’s Got Talent, een Diner Rouler-avond en een Kroegentocht!
AcCie 2020-2021: Amber, Bob, Michelle, Niek, Sanne

Weekendcommissie (WeekendCie) skunkwc[at]gmail.com
Elk jaar organiseert deze commissie eind juni het legendarische SkunK-weekend! Volledig met thema en outfits, is het weekend elk jaar ergens anders in Nederland, waar drie dagen gestreden wordt voor de felbegeerde Roze SkunK-Weekendbeker!
WeekendCie 2020-2021: Bob, Esther, Fleur A, Ian, Redmer, Thijs

Toernooicommissie (ToCo) toernooicoordinator.skunk[at]gmail.com
De ToCo zorgt ervoor dat wij naar alle toernooien in Nederland kunnen gaan. Van Maastricht tot aan Groningen, de ToCo zorgt ervoor dat wij, volledig in outfit, aanwezig zijn op al deze toernooien.
ToCo 2020-2021: Chantal, Esther, Tijs, Timo

Walmcommissie (WalmCie) walmredactie[at]gmail.com
De WalmCie zorgt voor het maandelijkse clubblad, waarin het reilen en zeilen van de vereniging ingezet wordt. Daarnaast staan er altijd leuke rubrieken in, maar heb jij zelf een goed idee? Laat dit dan weten aan de commissie!
WalmCie 2020-2021: Bente, Fleur G, Judith, Laure, Linette, Meike V

Keizerscupcommissie (KeizersCie) keizerscup[at]gmail.com
Het jaarlijkse studentenkorfbaltoernooi in Nijmegen, de Keizerscup, is altijd één van de eerste toernooien van het jaar. De KeizersCie houdt zich bezig met de organisatie van dit mooie feest en toernooi.
KeizersCie 2020-2021: Amber, Lucas, Myrthe W, Rianne, Roos

Promotiecommissie (PromoCie) promocieskunk[at]gmail.com
De PromoCie is er om de commissaris PR te ondersteunen en zelf promotie-acties op te zetten. De commissie maakt bijvoorbeeld de ontwerpen voor flyers, posters en ze helpt met het organiseren van de Open Dagen en de sportdagen tijdens de introductie, organiseren ze stickerwedstrijden en zoeken naar andere manieren om de naamsbekendheid van de vereniging te vergroten.
PromoCie 2020-2021: Fleur A, Linette, Lucas, Matthijs, Michelle, Myrthe H

Technische Commissie (TC) technischecommissie.skunk[at]gmail.com
De Technische Commissie is verantwoordelijk voor de invulling van de SkunK-teams, de selectie en andere wedstrijdzaken gedurende het jaar. De TC bestaat uit de wedstrijdsecretaris als voorzitter, de trainer, de aanvoerder van ieder SkunK-team en een trainingslid.
TC 2020-2021: Ardin, Esther, Bob, Meike V, Michelle, Jip

Lustrum Commissie (LuCie)
De Lustrum Commissie organiseert het lustrum. En dit jaar is het feest! SkunK bestaat namelijk 30 jaar, dus we vieren het 6e lustrum.
LuCie 2020-2021: Bart, Bente, Fleur A, Jorn, Matthijs, Meike V

Adviescommissie (AdviesCie) en Kascontrolecommissie (KasCo)
Deze commissies zijn er om het bestuur te ondersteunen, dus als lid zal je weinig te maken hebben met deze commissies. De AdviesCie leest de notulen van alle vergaderingen van het bestuur, geeft hier commentaar op en vult het bestuur aan waar nodig. De KasCo controleert de boekhouding van de vereniging en de financiële handelingen van de penningmeester.
AdviesCie 2020-2021: Bob, Laure, Lucas
KasCo 2020-2021: Bob, Matthijs, Sanne