Wij zijn op zoek naar een trainer voor de gehele vereniging en/of een coach voor SkunK 1. Wil jij training geven aan een enthousiaste groep jonge mensen? Ga jij de uitdaging aan met SkunK 1 om het succes van afgelopen seizoen voort te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SkunK 1 is afgelopen zaalseizoen gepromoveerd naar de 2e klasse en speelt op het veld 3e klasse. Als trainer geef je training aan de gehele vereniging waar leden van verschillende niveaus staan te trappelen om te korfballen.

Solliciteren?
Heb je interesse om training te geven en te coachen? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar Peter Gijsberts ( peter.gijsberts@ru.nl ). Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden kan je ook met hem mailen.

Voor meer informatie over de vereniging kan er contact opgenomen worden met Suzanne van der Plas, wedstrijdsecretaris van NSKV SkunK ( nskvskunk@gmail.com )

Uitgebreidere informatie is te vinden op de volgende site: https://www.ru.nl/rsc/over-ons/vacatures/#hd2454c11-7cc7-08f9-0856-ac73212b98ab