Leuk dat je interesse hebt in NSKV SkunK, de studentenkorfbalvereniging van Nijmegen! Wij zijn tijdens de introductieweek te vinden op de intromarkt en op de sportdagen. Kom ons vooral opzoeken om een praatje te maken of om het korfballen uit te proberen! Als je hier je e-mailadres invult, krijg je eenmalig een mailtje met informatie over de open trainingen.

Wie zijn wij?

SkunK is de studentenkorfbalvereniging van Nijmegen. Als je een vereniging zoekt om je verder te ontplooien als korfballer en als student dan is NSKV SkunK misschien wel iets voor jou? Dit mooie roze clubje heeft namelijk veel leuks te bieden! Het is de ideale manier om sport en gezelligheid te combineren. Niet alleen trainen en wedstrijden spelen, maar ook allerlei activiteiten, weekendjes, borrels, toernooien en andere leuke dingen. SkunK is een warme club die ieder nieuw lid met open armen ontvangt. Je zult je snel helemaal thuis voelen!

Word lid!

Wil je lid worden van onze mooie roze vereniging? Hartstikke leuk! Binnen onze vereniging zijn er 4 verschillende soorten lidmaatschappen, klik hier voor meer informatie.
Je kunt het lidmaatschapsformulier van SkunK hier vinden. Je inschrijving komt automatisch bij de secretaris terecht! Je hoeft hierna alleen nog het machtigingsformulier te printen, in te vullen en inleveren bij iemand van het bestuur. Het formulier kan je downloaden voordat je het lidmaatschapsformulier verzendt. Zo simpel is het!

Wij hebben op het moment 4 competitieteams, Skunk 1 en 2 zijn allebei gemengd en spelen wedstrijden op zaterdag. Midweek dames en Midweek gemengd spelen beiden doordeweeks (vaak woensdag- of donderdagavond) wedstrijden. Ideaal als je in het weekend nog thuis thuis speelt of als je een bijbaantje hebt!

Wil je een keer meetrainen?
Je mag 3 keer meetrainen met SkunK voordat we van je verwachten om lid te worden. De actuele trainingstijden zijn hieronder te vinden. Om mee te trainen hoef je nog niet in het bezit te zijn van een sportkaart van het Radboud Sportcentrum. Wanneer je lid wordt van SkunK, moet je echter wel een sportkaart aanschaffen! (Met uitzondering van toernooileden.)

Maandag:
20:00-21:00 uur: midweekteams
21:00-22.00 uur: SkunK 1 & SkunK 2

Donderdag:
20:30-22:00 uur: hele vereniging

Wil je een keertje meetrainen?
Laat het weten door een mailtje te sturen naar onze secretaris! (nskvskunk@gmail.com)

Als er iets nog onduidelijk is of als je meer te weten wilt komen over onze mooie roze vereniging kun je ons altijd komen opzoeken bij de sportdagen en op de introductiemarkt.

Het is ook altijd mogelijk om contact op te nemen met de secretaris! (nskvskunk@gmail.com)